1

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Η εταιρεία μας είναι ξακουστή για την ταχύτητα των μεταφορών μας, καθώς η αποστολή και η μεταφορά γίνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. 
2

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΣΦΑΙΡΑ αναλαμβάνει την αποστολή των αντικειμένων σας με πλήρη ασφάλεια για την διασφάλιση της μεταφοράς των αντικειμένων με μηδενικές ζημιές.
3

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η ΣΦΑΙΡΑ φημίζεται για την αξιοπιστία της, καθώς όλοι μας οι πελάτες ανεξαιρέτως μένουν ικανοποιημένοι.
4

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από πολύ καλά εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με αποτέλεσμα την επαγγελματική διεκπεραίωση των εργασιών της.

Λίγα Λόγια

Η εταιρεία μας "ΣΦΑΙΡΑ" δραστηριοποιείται στον χώρο (τομέα) Διαχείρισης Εθνικών Χερσαίων Μεταφορών και Logistics με έδρα την Θεσ/νίκη.

Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και κατάλληλες κτιριακές και υλικοτεχνικές υποδομέςούτως ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών μας και γενικότερα της αγοράς.

Αυτό επιτυγχάνεται με την βέλτιστη αξιοποίηση του Δικτύου "ΣΦΑΙΡΑ" στον νευραλγικό άξονα ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΑΣ και ΚΡΗΤΗΣ με απευθείας τάχιστη και καθημερινή διακίνηση και παράδοση των εμπορευμάτων στους πελάτες καθώς και με σταθερές συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου για την κάλυψη μέσω μεταφορτώσεων των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδος.

Ώρες Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
Κλειστό
Κλειστό