Η μεταφορική εταιρεία εσωτερικού ΣΦΑΙΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ δραστηριοποιείται στη διαχείριση χερσαίων μεταφορών - διανομών και logistics, με έδρα τη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.
Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και κατάλληλες κτιριακές και υλικοτεχνικές υποδομές, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται, άμεσα και αποτελεσματικά, στις απαιτήσεις των πελατών και γενικότερα της αγοράς.

Μεταφορές: Η ΣΦΑΙΡΑ εκτελεί καθημερινές μεταφορές από και προς Αθήνα, Σόφια (Βουλγαρία), Χανιά, Ηράκλειο, Νότια Ελλάδα.

Διανομή: Εσείς πουλάτε, η ΣΦΑΙΡΑ διανέμει. Η οργάνωση των διανομών σε όλη την Ελλάδα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και συμβάλλει αποφασιστικά στην υλοποίηση της παράδοσης των εμπορευμάτων, όπου, μέσω του δικτύου διανομών ΣΦΑΙΡΑ, εξασφαλίζει την παράδοση των εμπορευμάτων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος, εντός (1) ή (2) ημερών έως τον τελικό παραλήπτη.

Logistics: Ο χώρος αποθηκών 1500 τ.μ., υποστηριζόμενος με σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα και το έμπειρο διοικητικό και επιχειρησιακό προσωπικό, αποτελει εγγύηση ασφαλούς και αξιόπιστης διαχείρισης των εμπορευμάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics).

Μετακομίσεις - οικοσκευές: Η ΣΦΑΙΡΑ μπορεί να αναλάβει με έμπειρα συνεργεία εξ ολοκλήρου τη μετακόμισή σας (αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση επίπλων, αμπαλάζ, εργατικά, μεταφορά σε όλη την Ελλάδα), καθώς και τη φύλαξη της οικοσκευής σας.

Λίγα Λόγια

Η εταιρεία μας "ΣΦΑΙΡΑ" δραστηριοποιείται στον χώρο (τομέα) Διαχείρισης Εθνικών Χερσαίων Μεταφορών και Logistics με έδρα την Θεσ/νίκη.

Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και κατάλληλες κτιριακές και υλικοτεχνικές υποδομέςούτως ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών μας και γενικότερα της αγοράς.

Αυτό επιτυγχάνεται με την βέλτιστη αξιοποίηση του Δικτύου "ΣΦΑΙΡΑ" στον νευραλγικό άξονα ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΑΣ και ΚΡΗΤΗΣ με απευθείας τάχιστη και καθημερινή διακίνηση και παράδοση των εμπορευμάτων στους πελάτες καθώς και με σταθερές συνεργασίες με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου για την κάλυψη μέσω μεταφορτώσεων των υπολοίπων περιοχών της Ελλάδος.

Ώρες Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
08:00 - 18:30
Κλειστό
Κλειστό